The technology is commonly used in customer service to identify and understand how customers are feeling, مشاور سئو allowing the service to adapt and respond to their needs accordingly. The aim of this type of AI is to develop systems that can recognize, understand, interpret and simulate human emotions. 1) Artificial Emotional Intelligence: It is also known as Emotion AI or Affective Computing.
از سوی دیگر، مشتریان نیز از طریق برقراری ارتباط با شرکت می توانند در قالب یک گفتگو دو طرفه، نظرات، پیشنهادات و تجربیات خود را به اشتراک بگذارند. در این ارتباط، شرکت به دنبال درک نیازها، تمایلات و انتظارات مشتریان است و سعی می کند با راه اندازی فرایندهای یادگیری متقابل، خدمات و محصولات خود را بهتر و موثرتر سازد. در بازاریابی شبکه ای نفیس، یک ارتباط دو طرفه و پویا بین شرکت و مشتری وجود دارد.
2) Emotional Analysis AI: This type of AI processes data to determine and understand the user’s emotional state. It uses a variety of techniques such as text analysis, voice recognition and facial recognition to determine a person’s emotional state. This technology can be used in sectors such as marketing, healthcare, and entertainment to enhance user experience by personalizing content and services based on the emotional state of the user.
با وجود این، بازاریابی عصبی همچنان یک زمینه نوظهور است و بسیاری از شرکتها و بازاریابان هنوز در حال یادگیری و کشف توانمندیهای آن هستند. برخی از محققان بر این باورند که بازاریابی عصبی میتواند یک ایده غیرقابل رد باشد که تغییرات مهمی را در زمینه بازاریابی به همراه داشته باشد.
با وجود این مسائل، بازاریابی عصبی همچنان یک روش جذاب برای شرکتها به منظور به دست آوردن یک برداشت عمیق تر از مشتریان خود است. با پیشرفت علوم مغزی و افزایش دانش در مورد چگونگی کار کردن مغز، این بازاریابی عصبی میتواند روش تأثیرگذار تری برای هدایت رفتار مشتری بگردد.
بازاریابی عصبی، یا بررسی پاسخهای مغزی به بازاریابی و تبلیغات، یک به روز رسانی از رویکردهای سنتی است. این روش روی پاسخهای غیرآگاهانه مغز به تبلیغات تأکید میکند و در نتیجه، این امکان را برای بازاریابان فراهم میکند که به طور موثری برنامههای خود را منطبق با میل و تمایلات مشتریان کنند.
محتوای خوب و جذاب برای اینکه بتواند توجه کاربران اینستاگرام را به خود جلب کند، باید دارای ویژگیهای خاصی باشد. این ویژگیها عبارتاند از:
بازاریابی شبکه ای نفیس، به عنوان یکی از این رویکردها، تمرکز خود را بر توسعه روابط یکپارچه بین بخش های مختلف یک سازمان یا بین سازمان های مختلف یک صنعت قرار می دهد. یکی از این رویکردها بازاریابی شبکه ای است که به تدریج جای خود را در بازاریابی شرکت ها باز کرده است. برخی از شرکت ها به منظور جذب مشتریان جدید و حفظ مشتریان فعلی خود، رویکردهای گوناگونی را در بازاریابی خود به کار گرفته اند.
به همین جهت، آینده بازاریابی در دست شرکتهایی خواهد بود که میتوانند رویکردی علمی برای درک بهتر مشتریان، خصوصاً در دوران جاری تکنولوژی و دیجیتالی، پیش بگیرند. یعنی به جای محدود کردن خود به روشهای سنتی بازاریابی، رویکردی نوآورانه برای فهم بهتر مصرفکنندگان برگزینند.
یعنی موفقیت در بازار امروز نیازمند داشتن دید شناختی و علوم عقلانی به فرآیند تصمیمگیری مشتریان است. به همین دلیل امروزه شرکتهای بزرگ معتقدند که برای موفقیت بیشتر در بازی بازار، بررسی عوامل بیاختیاری و ناخودآگاهی میتواند کلید ورود به ذهن مخاطبها باشد.
به عبارتی دیگر مغز به عنوان نقطه مرکزی توجه و تحقیق است و تمام جوانب، از دلایل مصرف یک محصول گرفته تا نقش برند در تصمیمگیری مصرفکننده، مورد بررسی قرار میگیرد. بازاریابی عصبی، تلاش خود را بر روی فهم ارتباط مغز و رفتار مصرفکننده میگذارد.