این استراتژی شامل فرایندهایی است که برای ایجاد، حفظ و تقویت ارزش برند شرکت در بازار جهانی کاربرد دارد. همچنین استراتژی برندسازی یکی دیگر از فعالیتهای مهم در بازاریابی بین المللی است. برند قوی، شناخت و ترجیحات مشتری را در بازارهای بین المللی افزایش میدهد.
این فرایند شامل مراحل متعددی است که از فهم نیاز کاربران شروع شده و با ایجاد و ارائه محتوایی کیفیتبالا به پایان میرسد. تولید محتوا برای اینستاگرام به معنای فراهمکردن محتوایی جذاب و منحصر به فرد است که با سلیقه و نیاز کاربران شبکه همخوانی دارد.
این تغییرات ممکن است شامل تغییر در طرح کالا، بسته بندی، اسم، گونه ارائه خدمات و یا قیمت باشد. هدف از این تغییرات تطابق بازار و جذب مشتریان است. یکی از رویکردهای در بازاریابی بین المللی، تغییرات کالا و یا خدمات بر اساس بازار مقصد است.
– محتوای تعاملی: مشاوره سئو نظر سنجیها، مسابقات و برنامههای پاداش میتوانند کمک کنند تا مشتریها را در تولید محتوا شریک کنند و ارتباطات را تقویت کنند.
بنابراین، ابتدا باید با بازار مقصد دقیقا آشنا شد و با کمک تحقیقات بازار، محیط کسب و کار، رقبا و نیازها و خواستههای مشتریان را تجزیه و تحلیل کرد. بازاریابی بین المللی نیازمند درک ارزشها، خرده فرهنگها، عادات، سلیقهها، قوانین و اصول مختلف است.
در نهایت، میتوان گفت که بازاریابی عصبی از ظرفیت بالایی برای درک بهتر از اثرات استراتژیهای بازاریابی بر رفتار مصرفکننده برخوردار است. بنابراین، لازم است که با توجه به محدودیتها و قوانین اخلاقی مرتبط با استفاده از دادههای عصبی و بیوشیمیایی، نسبت به این موضوع با دقت فراوانی رویارویی شود. البته শنیده شده است که ایجاد ارتباط میان علم مغز و عصب با کسب و کار، دارای چالشهای متعددی است.
بازاریابی بین المللی، فرصتی است برای رشد و توسعه کسب و کارها در سطح گستردهتری و در معرض مشتریان متنوعتری. با توجه به پیشرفت صنعت و تكنولوژی امروز و گسترش روز افزون بازارهای جهانی، آشنایی با مفهوم بازاریابی بین المللی و توانایی در اجرای استراتژیهای کارامد در این زمینه، تبدیل به یکی از الزامات مدیریت بازرگانی شده است.
در این مطالعه به بررسی جدیدترین پیشرفتها و کاربردهای بازاریابی عصبی خواهیم پرداخت. بازاریابی عصبی یکی از شاخههای نوظهور علوم سلامتی است که دانش بازاریابی را با درک عمیق از علوم مغز و عصب به هم میپیوندد.
بازاریابی بینالمللی نیاز به تحقیقات بازار جدید، برنامهریزی بازاریابی جدید و استراتژیهای بازاریابی تطبیقپذیر دارد.
بازاریابی بینالمللی بر مبنای تحلیل فرهنگهای مختلف، نیازهای مشتریان و تواناییهای رقیب عمل میکند. این نوع بازاریابی شامل چارچوبهایی است که در آنها شرکتها در تلاش هستند تا نیازهای مشتریان خود را در بازارهای بینالمللی برآورده کنند. این شامل بررسی و درک اقتصاد، فرهنگ، زبان، اعتقادات مذهبی و موازین اخلاقی در کشورهای مختلف است. بازاریابی بینالمللی به معنی تصمیمگیری برای بازاریابی محصولات و خدمات خود در خارج از مرزهای کشور خود است.
به این ترتیب، بازاریابی بین المللی راز رشد و پیشرفت در دنیای امروز اقتصاد و تجارت است. در این زمینه یادگیری از تجربیات موفق یا ناموفق گذشته در بازارهای مختلف، پیادهسازی و اجرای برنامههای بازاریابی مستمر و هميشگی و معماری سازی بصری و گویش برند، از سوی دیگر، می تواند به شرکتها کمک شایانی کند. با توجه به پیچیدگی های موجود در بازار بین المللی، مدیریت استراتژیک بازاریابی برای شرکت ها ضرورت دارد. پایاناً لازم است بدانیم بازاریابی بین المللی نیاز به برنامه ریزی دقیق و استراتژی های موثر دارد.